Minerit și EnergieStirile Zilei

Lider: Ministrul e foarte slab. A bătut palma cu baronii sindicali

”Este un ministru foarte slab, a creat discriminări. A bătut palma cu baronii sindicali” spune Manu Tomescu referindu-se la Virgil Popescu, ministrul Energiei, care, vineri, a semnat cu președintele Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, Memorandumul ”Servicii de profilare pentru forța de muncă ce urmează a fi disponibilizată din cadrul Societății Complexul Energetic Hunedoara”.

Pe scurt, este vorba despre reconversia profesională a minerilor din Valea Jiului cu banii din Fondul pentru o Tranziție Justă. Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari este revoltat.

”Ministrul semnează cu baronii confederațiilor sindicale înțelegeri pentru reconversia profesională. Practic, au bătut palma pe deasupra noastră” declară Manu Tomescu.

Opinia lui Manu Tomescu este că Virgil Popescu este un ministru slab, care a creat discriminări între minerii din Valea Jiului și cei din Oltenia. În plus, a încercat să promoveze anumite proiecte în PNRR, cum ar fi cel de la Halânga, și asta din interes electoral.

Comment here