Minerit și EnergieStirile Zilei

Lider: Directorii din CE Oltenia, salarii MAI MARI ca președintele și premierul României!

Salarii astronomice încasează, în continuare, directorii din Complexul Energetic Oltenia, deși compania este îngropată în pierderi uriașe și trăiește din ajutoare de la stat sau împrumuturi.

Cotidianul Pandurul relatează, spre exemplu, că Dan Vasile, fost membru al Directoratului a dat în judecată compania, după ce a  fost revocat din funcție, la sfârșitul lunii aprilie. Asta deși, lui Dan Vasile,  revenit la conducerea SE Craiova II, i-a fost majorat salariul, brutul lunar fiind de aproape 20.000 de lei.

”Directorii din CEO au salarii mai mari decât președintele și premierul țării!” spune Constantin Crețan, președintele Sindicatului Lignitul Oltenia.

În ceea ce privește speța apărută în presă, cea a lui Dan Vasile, Crețan spune că are dreptate să dea în judecată compania, pentru că ar fi fost înlăturat ilegal din funcție.

Constantin Crețan mai spune că-n CE Oltenia toți directorii o duc bine, atât cei ai PNL cât și cei ai PSD care, în funcție de guvernare, se rotesc în primul sau în cel  de-al doilea eșalon.

Nicu Bunoaica, și el lider de sindicat mai mic în cadrul Complexului Energetic Oltenia, spune că directorii din CEO sunt de fapt clientelă politică, de asta au salarii uriașe deși compania este ”în cădere liberă”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here