Stirile ZileiTârgu-Jiu

Lider: Activitatea managerială la SAJ Gorj, dezastruoasă! Nimic nu funcționează

“Nimic nu funcționează. Tot ce s-a întâmplat rău pe timpul lui Mitroi a continuat în mandatul lui Constantinescu” declară liderul sindical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, Cristi Aldescu.

Acesta dă vina pe actualul manager, Claudiu Constantinescu, pentru faptul că nu sunt suficienți medici în cadrul instituției. De sărbători, au fost zile în care pe ambulanțele din județ nu a fost niciun medic.

Aldescu afirmă că la SAJ Gorj mai lucrează doar trei medici cu normă întreagă, alți doi au jumătate de normă, fiind angajați ai Spitalului Târgu-Cărbunești, iar trei sunt la Dispecerat.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, a cerut schimbarea managerului Ambulanței Gorj, Claudiu Constantinescu, după ce corpul de control a constatat, în urma ultimelor verificări, management defectuos. Mandatul directorului SAJ Gorj a fost, însă, prelungit, luni, pentru 30 de zile.

“Mandatul este interimar. Poate fi schimbat și mâine. Ministrul îl va schimba dacă va primi o propunere din partea conducerii județului”, spune Cristi Aldescu.

Comment here