Stirile ZileiTârgu-Jiu

Licitația pentru centura Târgu-Jiului, ANULATĂ. Florescu dă vina pe PRIMAR

Romanescu și Florescu, contre pe tema centurii ocolitoare a Târgu-Jiului, Primarul municipiului a pus tunurile pe fosta guvernare PSD după ce a aflat, la Ministerul Transporturilor, că licitația a fost ANULATĂ.

Acum, edilul liberal acuză PSD că a făcut din centură un subiect de campanie electorală pentru a păcăli lumea. În primăvară, fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, venea la Târgu-Jiu și dădea asigurări că lucrările vor fi reluate. Marcel Romanescu a aflat, însă, că societatea care s-a prezentat la licitație era blocată la Ministerul Transporturilor.

Romanescu speră, acum, ca până în martie sau aprilie să se găsească un constructor care să continue lucrările la centura ocolitoare a Târgu-Jiului, realizate în proporție de 40%, dar lăsate de izbeliște, din 2017.

Ciprian Florescu, fost prefect de Gorj, posibil candidat PSD în 2020, dă vina pe Primăria Târgu-Jiu pentru situația de la centura ocolitoare. Acuză  că nu au fost realizate la timp planurile parcelare. În plus, Florescu spune că primarul este cel care are datoria de a se zbate și a face toate demersurile posibile pentru finalizarea investiției.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here