Stirile ZileiTârgu-Jiu

Liberalul Paraschiv vrea director la Transloc? Ce spune Căilean

Consilierul municipal Mihai Paraschiv, candidatură SURPRIZĂ la postul de director general al societății de transport local din Târgu-Jiu, Transloc. Dezvăluirea a fost făcută de publicația Scandal de Gorj.

”Paraschiv și-a depus dosarul de concurs, luni, la Transloc, pentru postul de director general al acestei societăți aflate în subordinea Consiliului Local, dorind să-l contracandideze pe Vasile Căilean, inginerul care ocupă de 21 de ani această funcție” arată sursa citată.

Actualul director, Vasile Căilean, spune că au fost depuse două candidaturi pentru postul de director general, două pentru cel de director economic și trei pentru cel de director tehnic.

Vasile Căilean speră ca selecția noii conduceri a societății Transloc să fie făcută transparent. Pentru nu a apărea suspiciuni, i-a cerut primarului Marcel Romanescu să doteze sala de concurs cu aparatură video și audio.

Consilierul municipal ALDE, Eduard Lădaru, critică participarea liberalului Mihai Paraschiv la selecția pentru postul de director Transloc, numindu-l ”fripturist”.

Viorel Caragea acuză că grupurile de interese acaparează Târgu-Jiul. Conform Scandal de Gorj, mai sunt și alți apropiați PNL care ar candida la posturile de conducere din societatea Transloc.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here