Stirile ZileiTârgu-Jiu

Liberalii vor să dărâme guvernul Dăncilă. SURSE: Discutii cu senatorul Iriza

Liberalii vor să dărâme guvernul Dăncilă. Circulă informații că se încearcă racolarea lui Scarlat Iriza în vederea creării unei noi majorități parlamentare. Senatorul de Gorj dă, însă, asigurări că nu mai trădează PSD deși recunoaște că Ludovic Orban l-a mai contactat și în urmă cu un an și jumătate. Iriza nu crede că moțiunea de cenzură pregătită de PNL, va avea sorți de izbândă.

Zvonuri că PNL ar încerca racolarea lui Scarlat Iriza, contra unui loc eligibil la parlamentarele din 2020, au început să circule. Gheorghe Grivei spune că nu este exclusă nicio discuție cu parlamentarii puterii, în vederea trecerii moțiunii de cenzură.

Grivei zice că, la nivel național, s-a format o comisie care să negocieze cu parlamentarii altor formațiuni politice, în vederea trântirii cabinetului Dăncilă. Liderul de la Gorj ar vrea un guvern liberal până la sfârșitul acestei luni.

Deputatul Dan Vîlceanu, președinte PNL Gorj, declară că, la fiecare moțiune de cenzură se formează o comisie de negociere.

”Se negociază cu toți parlamentarii care vor să voteze moțiunea, fiecare vot este important” spune Vîlceanu care nu știe, însă, ca Ludovic Orban să fi purtat discuții cu Scarlat Iriza.

Senatorul Scarlat Iriza dă asigurări că nu mai pleacă din Partidul Social-Democrat, așa cum a făcut după conflictul cu fostul lider Ion Călinoiu.

”A mai fost o tentativă acum un an și jumătate, atunci chiar am vorbit cu Orban. Nu au ce să-mi ofere, loc eligbil am și la PSD” declară Iriza.

Viorel Caragea spune că orice trădări și alianțe sunt posibile în parlament.  Despre senatorul Scarlat Iriza știe că are relații bune atât cu liberalii cât și cu cei de la ALDE.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here