Stirile ZileiTârgu-Jiu

Liberalii încearcă să atragă primari PSD. Ce spune Weber

Liberalii încearcă să atragă primari PSD din județ cu promisiunea unor finanțări. ”Dacă nu te mai regăsești într-o formațiune politică, poți să spui!” a transmis, miercuri, deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Weber a recunoscut că și el poartă discuții cu primari de la alte partide, dar a precizat că fără să facă presiuni. Majoritatea edililor PSD vor fi susținuți pentru noi mandate, a mai spus șeful social-democraților.

Cosmin Popescu va fi candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, a reafirmat Mihai Weber.  

Sunt și câteva cazuri de primari PSD care nu vor mai fi susținuți din diferite motive, fie că vor să se retragă, fie că au probleme cu ANI. Mihai Weber spune că unii dintre edilii social-democrați sunt momiți, în această perioadă, cu diverse proiecte de investiții de partidul aflat la guvernare.

În câteva zile se așteaptă concluziile sondajului de opinie pe care PSD îl face pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Mihai Weber spune că au fost incluși cei trei vehiculați anul trecut- Aurel Popescu, Adrian Tudor și Ciprian Florescu- dar și alte persoane, inclusiv din afara partidului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here