LIFE

LG lansează primul televizor OLED 8K din lume. Când vine în România

LG a anunţat, luni, că va pune la vânzare primul televizor OLED 8K din lume, încă din această săptămână, pe piaţa sud-coreeană. În Europa şi America de Nord, acesta este aşteptat să sosească spre sfârşitul acestui an.Televizorul OLED 8K de la LG foloseşte un panou avansat, cu peste 33.000.000 de pixeli auto-emitenţi, ceea ce îi permite să ofere imagini cu un unghi larg de vizionare, culori vii, o rată de contrast infinită şi acea nuanţă de negru pe care cei de la LG o numesc ”negru adevărat”.

LG 88Z9 are 88 de inci şi rezoluţie 8K Ultra HD (7.680 x 4.320) ce oferă de 16 ori numărul de pixeli faţă de full HD şi de patru ori faţă de UHD.

Panoul LG OLED 8K este susţinut de a doua generaţie de procesoare inteligente α (Alpha) 9 Gen 2 8K. Acesta creşte calitatea imaginii şi sunetului cu ajutorul unei tehnologii de tip deep learning şi accesului la o bază extinsă de informaţii vizuale. Procesorul analizează şi condiţiile ambientale, pentru a obţine nivelul optim de luminozitate a ecranului.

La capitolul sunet, televizorul dispune de tehnologie Dolby Atmos, ce oferă un sunet realist şi îmbunătăţeşte detaliile de conţinut compatibile cu Dolby Vision. Televizorul suportă HDMI 2.1, ceea ce le permite utilizatorilor să se bucure de conţinut 8K la viteza de 60 de cadre pe secundă.

Pe anumite pieţe, televizorul LG OLED 8K va oferi şi versiuni încorporate ale asistenţilor Google Assistant şi Amazon Alexa. În România, televizorul OLED 8K de la LG ar urma să ajungă la finalul acestui an. (adevarul.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here