StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Leuștean, OFERTAT dar nu pleacă din PNL. Vîlceanu: Distribuim pliante cu Weber și Șarapatin, au votat ÎMPOTRIVA UM Sadu!

Dumitru Leuștean, primarul liberal din Novaci, a recunoscut, vineri, c-a fost ofertat de PSD dar a lăsat impresia că nu-și va părăsi  formațiunea politică.

„Și eu pot să vă spun că sunt vreo 7-8 primari PSD care vin spre PNL” a comentat Leuștean, în conferința de presă a PNL Gorj.

Declarațiile au venit în contextul în care au circulat informații că 6 primari liberali din județ ar urma să treacă în barca social-democrată.

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a acuzat din nou că liderii PSD i-ar amenința și șantaja pe primarii PNL, condiționându-i cu fonduri pentru investiții. Deputatul a reafirmat că edilul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, ar fi fost ”umilit și batjocorit public” prin prezența la ultima conferință de presă a Partidului Social-Democrat.

Vâlceanu a anunțat și că PNL va distribui pliante, prin Bumbești-Jiu, cu fotografiile deputaților PSD Mihai Weber și Elvira Șarapatin, pentru a-i informa pe oameni că au votat împotriva amendamentului său de sprijinire a Uzinei Mecanice Sadu.

Liderul PNL Gorj a comentat că motivul pentru care PSD „îi obligă” pe primari să-și arate susținerea este ”pentru a-i discredita”.

Dan Vâlceanu s-a arătat convins că PNL va câștiga, de acum încolo, toate tururile de alegeri, iar primarii liberali nu se vor mai declara încântați de colaborarea cu liderii PSD.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here