StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Leuștean, OFERTAT dar nu pleacă din PNL. Vîlceanu: Distribuim pliante cu Weber și Șarapatin, au votat ÎMPOTRIVA UM Sadu!

Dumitru Leuștean, primarul liberal din Novaci, a recunoscut, vineri, c-a fost ofertat de PSD dar a lăsat impresia că nu-și va părăsi  formațiunea politică.

„Și eu pot să vă spun că sunt vreo 7-8 primari PSD care vin spre PNL” a comentat Leuștean, în conferința de presă a PNL Gorj.

Declarațiile au venit în contextul în care au circulat informații că 6 primari liberali din județ ar urma să treacă în barca social-democrată.

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a acuzat din nou că liderii PSD i-ar amenința și șantaja pe primarii PNL, condiționându-i cu fonduri pentru investiții. Deputatul a reafirmat că edilul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, ar fi fost ”umilit și batjocorit public” prin prezența la ultima conferință de presă a Partidului Social-Democrat.

Vâlceanu a anunțat și că PNL va distribui pliante, prin Bumbești-Jiu, cu fotografiile deputaților PSD Mihai Weber și Elvira Șarapatin, pentru a-i informa pe oameni că au votat împotriva amendamentului său de sprijinire a Uzinei Mecanice Sadu.

Liderul PNL Gorj a comentat că motivul pentru care PSD „îi obligă” pe primari să-și arate susținerea este ”pentru a-i discredita”.

Dan Vâlceanu s-a arătat convins că PNL va câștiga, de acum încolo, toate tururile de alegeri, iar primarii liberali nu se vor mai declara încântați de colaborarea cu liderii PSD.

Comment here