LIFE

Leonardo Di Caprio o susţine pe Greta Thunberg pe care o numeşte „lider al epocii noastre”

Actorul american Leonardo Di Caprio a întâlnit-o, vineri, la Los Angeles, pe adolescenta Greta Thunberg, declarându-şi sprijinul pentru activistă şi distribuind fotografii cu ei pe Instagram.

„A fost o onoare să petrec timp cu Greta”, a spus actorul, un apărător al mediului înconjurător, numind-o pe tânără „un lider al epocii noastre”.

„Există doar câteva momente în istorie în care vocile au un impact puternic, în momente cruciale şi în moduri care produc schimbări”, a scris Leonardo Di Caprio pe Instagram. El a adăugat: „Istoria ne va judeca pentru ceea ce facem astăzi, pentru a se asigura ca viitoarele generaţii să se pot bucura de aceeaşi planetă locuibilă pe care o credem că ni se cuvine. Sper că mesajul Gretei să trezească liderii lumii întregi, să înţeleagă că timpul pentru inacţiune a expirat. Datorită Gretei şi tinerilor activişti din toată lumea sunt optimist în ceea ce ne rezervă viitorul. Împreună am făcut o înţelegere pentru a ne susţine reciproc, cu speranţa de a asigura un viitor mai bun planetei noastre”.

Aflată la originea unei mobilizări mondiale faţă de încălzirea globală, care a pornit în Anglia, în luna august, Greta a pornit împreună cu tatăl ei la bordul unei bărci cu pânze, până la New York, pentru a evita poluarea provocată de un avion.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here