Din JudetStirile Zilei

LEGE! Câte 4 coșuri de gunoi în fiecare clasă. Primar: Emit legi aiurea!

Primarii sunt obligați să doteze TOATE  sălile de clasă cu coșuri de gunoi care să permită strângerea selectivă a deșeurilor.

O nouă lege a intrat în vigoare, din această toamnă. Astfel, ar urma să existe coşuri de gunoi diferenţiate pe categoriile de deşeuri reglementate de legislaţie în fiecare sală de clasă, dar şi în biblioteci, cancelarii, cabinete şi săli de sport, în fiecare unitate de învăţământ din România.

Primarul de la Bălești, Mădălin Ungureanu, nu știe ce costuri presupune conformarea la noua lege. Ar vrea ca guvernanții să dea și banii, când le impun UAT-urilor noi cheltuieli.

Primarul din Scoarța nu vede cu ochi buni noua modificare legislativă. Ion Stamatoiu spune că unele săli de curs sunt atât de mici încât, dacă mai pune și câte patru europubele în fiecare dintre ele, pentru copii nu va mai rămâne spațiu.

Stamatoiu se laudă că a reușit să implementeze, în comună, programul ce permite strângerea selectivă a gunoiului. Localnicii primesc saci galbeni, în care să pună deșeurile reciclabile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here