LIFE

LeBron James doboară toate recordurile! Un maiou pe care vedeta NBA l-a purtat în 2002 a fost vândut pentru o sumă uriașă!

LeBron James a apărut în 2002 pe coperta Sports Illustrated, iar maioul purtat atunci a fost vândut acum la o licitaţie în schimbul sumei de 187.500 de dolari, informează L’Equipe.

LeBron James şi-a început cariera în NBA în 2003, la Cleveland Cavaliers, dar el se afla deja înatenţia presei. În 2002, pe când „King James” avea doar 18 ani, jurnaliştii de la Sports Illustrated i-au dedicat un amplu material intitulat „The chosen one”. Reportajul respectiv a ajuns pe prima pagină, iar maioul purtat de LeBron s-a vândut acum pentru o sumă record. Până în prezent, LeBron a mai apărut pe coperta Sports Illustrated în repetate rânduri.

LeBron James va evolua pentru Los Angeles Lakers şi în acest sezon, astfel că va bifa stagiunea cu numărul 17 în NBA. După ce maioul lui LeBron a fost vândut pentru 187.500 de dolari, „King James” a reuşit să doboare un alt record deţinut de Michael Jordan. În 2005, maioul pe care Jordan l-a purtat la ultimul meci pentru Chicago Bulls a fost vândut în schimbul a 173.240 de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here