Din JudetStirile Zilei

Le-a luat foc casa! Rămase sub cerul liber în plină iarnă

Două femei din Tetila au rămas sub cerul liber, în plină iarnă, după ce casa le-a fost mistuită într-un incendiu.

Un coș necurățat de ani de zile a generat focul în urma căruia acoperișul locuinței a fost distrus în totalitate. Cele două femei sunt mamă și fiică, mama având 80 de ani. Ambele sunt bolnave și își asigură existența din pensia de 850 de lei a bătrânei. Fiica, Geta Udrescu, a povestit că în momentul în care a izbucnit incendiul, era în casă și a crezut că zgomotul vine de la lucrările de reamenajare pe care le făceau niște vecini.

Iarna va fi una extrem de dificilă pentru cele două femei. O rudă de-a acestora, Doina Tudoran, a declarat că refacerea locuinței fără ajutorul autorităților ar fi imposibilă.

Necazul celor două femei este cunoscut în tot satul Tetila. Bătrâna de 80 de ani a fost luată în îngrijire de o familie, care, însă, nu o poate ține prea mult timp

Primarul Constantin Bobaru a fost plecat din Bumbești- Jiu, săptămâna trecută, dar a dispus sprijinirea celor două femei din Tetila cu lemne pentru refacerea acoperișului. Edilul va încerca să ajute familia năpăstuită și cu fonduri din bugetul local.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here