LIFE

Laurențiu Reghecampf, contract de 75.000 de euro cu o firmă de costume

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au bani de-i întorc cu lopata. Nu doar Anamaria Prodan aduce bani în casă din contracte de imagine, ci și soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Recent, Reghe a bătut palma cu un brand celebru de costume bărbătești și a primit 75.000 de euro ca să se îmbrace elegant.

Laurențiu Reghecampf câștigă milioane de euro din fotbal, însă a fost ofertat ca model de o firmă celebră din Italia, care realizează la comandă costume de lux pentru bărbați. Soțul Anamariei Prodan a acceptat propunerea, mai ales că în joc era o sumă frumoasă de bani: 75.000 de euro. Pentru acest contract de imagine, Laurențiu Reghecampf va fi brand ambassador al brandului pentru o perioadă de timp, va purta hainele acestuia și a realizat o ședință foto în care a purtat piese elegante pe măsura lui.

La 44 de ani, Laurențiu Reghecampf arată ca un adevărat manechin. Ședința foto s-a desfășurat în Dubai, tocmai pentru a ilustra mai bine conceptul de lux pe care îl promovează celebrul brand italienesc. În clip, Laurențiu Reghecampf schimbă mai multe sacouri care au imprimate inițialele lui, pantaloni eleganți sau casual, dar și pantofi supereleganți. Iată că nu doar Anamaria Prodan câștigă bani din contracte de imagine, ci și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, pe care îl alintă „soarele meu”.

„Ana este o femeie cu pumnul de fier. Nu aduce bani doar din impresariat, ci are contracte extrem de valoroase cu anumite branduri care îi rotunjesc considerabil veniturile. Iată că și Reghe a primit o ofertă de imagine și a rezonat bine cu propunerea. El este un bărbat elegant, mereu îmbrăcat scump, așa că asocierea cu celebrul brand este „made to mesure”, cum s-ar zice”, au spus pentru Click! surse apropiate Anamariei Prodan și lui Laurențiu Reghecampf.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here