LIFE

Laurențiu Duță, de urgență la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat. Ce-a pățit artistul

Laurențiu Duță, unul dintre membri trupei 3SE a fost transportat de urgență la spital, la camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Pitești, după ce s-a rănit înghițind din greșeală o bucată contondentă dintr-o furculiță.

Laurențiu Duță a ajuns la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat, din cauza unei furculițe de plastic, ce s-a rupt în timp ce solistul trupei lua masa. Din neatenție, acesta a înghițit bucăți ascuțite de plastic ale tacâmului rupt, iar, din nefericire, aceasta au ajuns în esofag cauzând mai multe probleme artistului.

Din cauza faptului că la spitalul din Pitești, unde cântărețul se afla la momentul respectiv, nu exista personal pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Laurențiu, în vârstă de 42 ani a fost transportat de urgență la camera de gardă a Spitalului Floreasca, în aceeași noapte. Acolo a fost rapid operat, riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, fiind foarte mare. După intervenția chirurgicală, urmată de tratament cu antibiotice cinci zile, Laurențiu Duță și-a revenit.

Artistul, care a pățit acest lucru pe propria piele, a învățat din greșeala sa și trage acum un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc asemenea ustensile.

„Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră. Eu am pățit-o în urmă cu două săptămâni în seara de dinaintea unui concert 3 Sud Est în Pitești. Am comandat mâncare la hotelul unde eram cazat și în timp ce serveam, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea s-a înfipt în esofag. Am ajuns la spitalul de urgență din Pitești dar acolo neavând endoscop, decât în timpul zilei, a trebui să plec imediat spre Spitalul de Urgență Floreasca din București unde prin endoscopie mi s-a extras bucățica de plastic din esofag. M-am recuperat rapid și concertul l-am reprogramat după două zile. Situația putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerată ajungea în stomac astfel putând provoca o perforație intestinală. Am scris aceste rânduri că un avertisment în speranța că acest tip de tacâmuri albe din plastic foarte subțire să nu mai fie comercializate pentru că reprezintă un real pericol pentru fiecare dintre noi”, a povestit artistul pe pagina personală de Facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here