LIFE

«Las Fierbinţi», înapoi la filmări după 3 luni

Veste bună pentru fanii serialului de la Pro TV! S-au reluat filmările producţiei de pe 10 iunie, când toată echipa s-a reunit în orăşelul Fierbinţi, din Ialomiţa.

După trei luni de izolare, timp în care s-au oprit filmările pentru sezonul 17 al celui mai vizionat serial de la Pro TV, iată că o parte din echipa din “Las Fierbinţi” s-a întors la muncă pentru noi episoade. Pe 10 iunie, o mare parte dintre actorii din serial au început să posteze imagini din locul în care se filmează, adică din oraşul Fierbinţi.

Toma Cuzin (43 de ani) alias Firicel, a postat primele imagini cu Adrian Văncică (43 de ani) alias Celentano şi Mirela Oprişor (47 de ani) – Aspirina, probabil dintr-o pauză de filmare. La rândul ei, interpreta Aspirinei a publicat şi ea câteva imagini, dintr-o pauză de la filmări, alături de colegele ei Anca Dumitra (32 de ani) care o interpretează pe Geanina şi Ecaterina Tugulea (37 de ani, Dalida), şi a scris sub ele “bucuria regăsirii”.

Împreună au mâncat şi cireşe într-o pauză şi toată lumea a povestit că le era dor de filmări şi revedere şi că abia aşteptau să se întoarcă să lucreze din nou, dar şi să se revadă cu colegii, cu care doar s-au auzit la telefon, în ultimele luni. Şi Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiţă din acelaşi serial, s-a bucurat că s-au întors filmările, însă acesta este cu gândul la aniversarea de duminică, atunci când va împlini 40 de ani, ocazie cu care organizează pe Facebook o strângere de fonduri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here