LIFE

Lady Gaga colaborează cu Oreo și lansează o ediție limitată de biscuiți

Lady Gaga își mai îndulcește o dată fanii, de data aceasta la propriu, cu o lansare specială. Cu ajutorul Oreo, artista va scoate pe piață biscuiți în ediție limitată, a căror sursă de inspirație este recentul album “Chromatica”.

Biscuitul Lady Gaga este roz, cu aromă de vanilie și cremă verde. Cele două fursecuri care formează clasicul biscuit sandwich Oreo prezintă diverse design-uri în relief inspirate de album. Dulciurile vin într-un ambalaj roz neon, pe care stă scris “Lady Gaga”, într-un font de culoare argintie.

Biscuiții în ediție limitată vor fi disponibili începând cu luna ianuarie, în pachete de câte șase. Mai mult, fanii se pot înscrie pe site-ul artistei, la secțiunea “Lady Gaga x Oreo Stan Club” pentru a fi anunțați când pachetele de dimensiuni mari vor fi disponibile oficial. Laolaltă cu lansarea biscuiților, Lady Gaga și Oreo au anunțat “Sing It With Oreo”, o campanie ce încurajează fanii să trimită mesaje muzicale celor dragi pentru șansa de a câștiga diverse premii.

Lady Gaga le-a dat vestea fanilor printr-un clip postat pe paginile de socializare. Artista se relaxează alături de câinele său, Koji, și se gândește că nu ar strica o gustare: “Au decis că este o idee bună să ai un Oreo Chromatica, care este un biscuit roz cu umplutură verde, Koji!”.

Comment here