Stirile ZileiTârgu-Jiu

Lădaru: Romanescu e de vină că tarifele au fost umflate! Pasti: Superficialitate atât la autorități cât și la Aparegio!

”Romanescu este de vină că tarifele la apă și canal au fost umflate!” a acuzat, astăzi, consilierul municipal Eduard Lădaru, după ce,  joi, poliția a fost sesizată de Aparegio că Primăria Târgu-Jiu ar fura apă la stadion.  

Operatorul a reclamat că a găsit două apometre neînregistrate. Lădaru acuză că Primăria Târgu-Jiu nu-și plătește facturile dar dă vina pe Aparegio că majorează tarifele.    

Cristian Toader Pasti, șeful ADIA Gorj, a atras atenția, încă de anul trecut, în privința furturilor de apă, care ar reprezenta cam 40% din pierderile Aparegio.  

În privința situației de la stadion, Pasti, care este și consilier local, acuză superficialitate atât din partea autorităților locale cât și din partea Aparegio.  

Primarul Marcel Romanescu a afirmat că Aparegio a dat primăria pe mâna poliției, din cauză că a pierdut în instanță procesul privind majorarea tarifelor. În privința apometrelor neînregistrate de la stadion, Romanescu zice că erau sigilate de Aparegio, așa că operatorul nu avea cum să nu știe de ele.   

Eduard Berca, consilier municipal PNL, comentează că scandalul cu furtul de apă de  la stadion i se pare ”o stupizenie”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here