Stirile ZileiTârgu-Jiu

Lădaru pune tunurile pe secretarul Jianu: Îi dau NESATISFĂCĂTOR!

Ședința extraordinară a Consiliului Local Târgu-Jiu, pe tema Transloc, nu s-a mai ținut, luni după-amiază. Secretarul primăriei, Grigore Jianu, a decis că nu este cvorum, prin urmare consilierul ALDE Eduard Lădaru îl acuză că ”a încălcat legea cu grosolănie”.

9 consilieri municipali solicitaseră organizarea ședinței pentru discuții pe tema procedurii de selecție de noi directori la societatea de transport în comun din municipiu. Scandalul a izbucnit după ce s-a aflat că Mihai Paraschiv, consilier local PNL, s-a înscris la concursul pentru postul de director general al Transloc.

Pentru că nu s-a mai ținut ședința, Lădaru îl acuză pe secretarul Jianu că ”face jocuri” și-l anunță că îi va da calificativul ”Nesatisfăcător” la evaluarea de anul viitor.

Lădaru anunță că va fi convocată o nouă ședință extraordinară pe tema Transloc. Cât despre faptul că Mihai Paraschiv a amenințat cu judecata persoana care a furnizat presei informația despre participarea sa la selecție, Lădaru zice că nu a fost cineva din interiorul Transloc.

”Paraschiv și Romanescu s-au lăudat peste tot că fac legea iar Paraschiv va fi director la Transloc!” spune consilierul ALDE.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here