Stirile ZileiTârgu-Jiu

Lădaru: Paraschiv are mentalitate de boschetar!

Este scandal la Târgu-Jiu din cauza autobuzelor second hand pe care Transloc vrea să le închirieze. ”Are mentalitate de boschetar!” a comentat, astăzi, consilierul municipal Eduard Lădaru, referindu-se la șeful Transloc, Mihai Paraschiv, pe care l-a acuzat că vrea să ducă la fier actualele autobuze ale societății.

Lădaru a declarat că rectificarea de luni a bugetului societății de transport în comun din Târgu-Jiu, s-a făcut nelegal, pentru că n-a fost consultată AGA.

”Rectificarea a fost o înțelegere clară între grupurile lui Mihai Paraschiv, Marcel Romanescu și Adrian Tudor” declară Eduard Lădaru.     

Lădaru susține că Paraschiv vrea să închirieze autobuze aduse din afară, de la o firmă de casă, în conturile căreia ar urma să intre foarte mulți bani, în viitor. Consilierul municipal anunță ca va cere expertiză pentru fiecare autobuz, din cele actuale, ce urmează să fie casat.

Eduard Lădaru susține că firma care livra autobuze Transloc este a unui fin de-ai directorului Mihai Paraschiv.

Mihai Paraschiv, directorul Transloc SA, a furnizat Radio Infinit, fotografii cu troleibuzele şi autobuzele ce urmează să fie scoase din circulație.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here