Stirile ZileiTârgu-Jiu

Lădaru, indignat: Un DOLIU pe Ziua Națională!

”O bătaie de joc, un doliu pe Ziua Națională!”. Consilierul municipal Eduard Lădaru, nemulțumit de modul în care Primăria Târgu-Jiu a organizat împărțirea tradiționalei fasole cu ciolan, de 1 Decembrie. Consideră că oamenii au fost tratați ca niște cerșetori.

Autoritățile au pregătit cu 2000 de porții de mâncare, care au fost distribuite ca în fiecare an, la Hotelul ”Constantin Brâncuși”, a anunțat Alina Toader, directorul Direcției de Protecție Socială din cadrul municipalității.

Oamenii au format o coadă mare la intrarea în restaurant, accesul fiind restricționat cu ajutorul polițiștilor locali, care au reușit să țină lucrurile sub control, chiar dacă la un moment dat s-a creat înghesuială. În interiorul localului, însă, toată lumea a avut loc la masă și porția de mâncare asigurată.

În sala de mese nu a fost difuzată muzică, dar în mulțime și-a făcut loc un bărbat care, cu ajutorul unui acordeon, a reușit să destindă atmosfera.

Consilierul municipal ALDE, Eduard Lădaru, critică în termeni duri modul în care Primăria Târgu-Jiu a  organizat masa de 1 Decembrie. Consideră că înghesuiala de la intrarea în restaurant, a creat ”o imagine funebră” orașului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here