Stirile ZileiTârgu-Jiu

Lădaru, atac la DIRECTORII din Primăria Târgu-Jiu. ”Săvoiu va face consiliere prin telefon”

Eduard Lădaru, ironii la adresa lui Ion Săvoiu, vineri, într-o declarație acordată presei locale.

Totul după ce Săvoiu a fost numit consilier personal al directorului societății de transport în comun din Târgu-Jiu. Fostul lider PMP îl va ajuta pe Mihai Paraschiv  în organizarea activității Transloc. Despre Ion Săvoiu se știe că mare parte din viață și-a trăit-o în Italia, acolo unde își are familia și parte din afaceri.   

 “Consilierea se poate face și prin telefon. Domnul Săvoiu vede în Italia cum se desfășoară transportul în comun, apoi, îi transmite telefonic domnului Paraschiv” a comentat Lădaru.

Eduard Lădaru a criticat proiectul Primăriei Târgu-Jiu, prin care au fost obținute 24 de milioane de euro, fonduri europene, pentru modernizarea transportului în comun din municipiu, prin reabilitarea infrastructurii și achiziționare a 15 troleibuze. Consilierul ALDE crede c-ar fi trebuit cumpărate autobuze electrice, pentru că pe proiectul aprobat va fi spart tot orașul. Lădaru i-a criticat pe directorii din primărie, care l-au consiliat pe Romanescu.

Primarul Marcel Romanescu a reacționat la afirmațiile lui Lădaru, dând asigurări că lucrările de modernizare a transportului în comun nu vor crea un calvar în oraș.  

Romanescu a anunțat că va merge, marți, la Ministerul Dezvoltării pentru a aflat data la care vor sosi la Târgu-Jiu primele troleibuze electrice. 

Cât despre numirea lui Ion Săvoiu consilier la Transloc, primarul Târgu-Jiului a afirmat că este pentru o perioadă de 6 luni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here