LIFE

La Casa del Papel revine pe 19 iulie. Vezi trailerul

În mai puțin de două luni Netflix lansează partea a treia a seriei-fenomen La Casa de Papel.

Platforma Netflix a lansat trailerul și primele imagini ale producției care va avea premiera pe 19 iulie. Distribuția serialului este formată din: Hovik Keuchkerian, Jaime Lorente, Rodrigo de la Serna, Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Darko Peric, Luka Peros, Esther Acebo, Pedro Alonso, Miguel Herrán și Alba Flores.

Primlele două sezoane ale serialului „La casa de papel“/ „Money Heist“ ne-au familiarizat cu personajele, intriga şi povestea. După un plan gândit jumătate de viață, Profesorul, un personaj cu o minte genială, vrea să dea lovitura secolului: să jefuiască Monetăria Regală a Spaniei. Fără sânge, fără victime, fără a fura banii cuiva. Recrutează opt persoane, certate cu legea şi care nu mai au nimic de pierdut în viaţă, formează o echipă de „elită“ (un fel de suicide squad), o instruieşte, după care pune în aplicare planul. Mai puternic decât s-ar fi aşteptat Profesorul, se dovedeşte a fi, din tabăra adversă, a Poliţiei, personajul Raquel Murillo, inspectoarea care se ocupă de caz. Abilităţile de negociatoare, instinctul şi mintea ascuţită a lui Murillo îl instigă pe genialul plănuitor al jafului. Relaţia dintre ei se construieşte încet şi ia turnuri imprevizibile.

Mai trebuie precizat, despre serialul „La casa de papel“, că a fost creat pentru postul TV Antena 3 din Spania. În urma succesului uriaş, Netflix a cumpărat drepturile pentru audiența internațională.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here