LIFE

La 83 de ani, Chuck Norris revine în forță pe marele ecran

Actorul american Chuck Norris revine pe marele ecran, pentru prima dată după mai bine de un deceniu, cu pelicula SF „Agent Recon” în rolul unui comandant al forţelor speciale care investighează o bază suspectată că face experimente pe extratereştri.

La 11 ani după ce şi-a luat adio de la cinematografie în „Expendables 2″, starul din „Walker, Texas Ranger” a filmat, în acest an, „Agent Recon”, un film de acţiune ştiinţifico-fantastic programat să fie lansat în 2024, potrivit Deadline, citat de news.ro.

Chuck Norris, acum în vârstă de 83 de ani, va juca alături de Marc Singer, protagonistul mini-serialului „V”, şi Derek Ting, care este şi scenaristul şi regizorul filmului „Agent Recon”.

„Agent Recon” urmăreşte aventurile lui Alastair (Chuck Norris), comandantul unei echipe de forţe speciale chemată să investigheze o bază din New Mexico suspectată că face experimente pe extratereştri. În timp ce se află acolo, echipa dă peste o fiinţă neidentificată cu o forţă extraordinară şi cu abilitatea de a controla minţile soldaţilor. Însoţit de un începător şi de un veteran al puşcaşilor marini, Alastair merge să se confrunte cu acest monstru, gata să distrugă întreaga umanitate.

De la apariţia sa în „Expendables 2″, Chuck Norris nu a mai apărut pe marele ecran. El şi-a împrumutat vocea doar într-un episod din sitcomul „The Goldbergs” şi a avut o apariţie surpriză în serialul de acţiune „Hawaii Five-0″ în 2020.

Comment here