Muzicale

Kylie Minogue – Magic

Kylie Minogue aduce în actualitate magia disco prin lansarea piesei şi clipului “Magic”. Acest single extras de pe viitorul album al artistei, “Disco” este ritmat, plin de energie şi sună a anii ’80.

“Magic” este al doilea single de pe noul album al lui Kylie, “Disco”, care va sosi pe 6 noiembrie. Noul videoclip este regizat de către Sophie Muller, cunoscută pentru video-urile realizate pentru Maroon 5, Gwen Stefani, Blur şi Coldplay. A colaborat şi cu Minogue pentru vizualurile pieselor “Say Something, “Golden” şi “Dancing”.

Cântăreaţa din Australia rămâne prolifică, după ce a lansat albumul “Golden” în 2018, iar, în mai, a dezvăluit că discul cu numărul 15 din cariera sa va sosi în această toamnă. Ea a descris stilul abordat ca “disco pentru adulţi” (grown up disco), care s-ar putea traduce şi în “disco maturizat”. Primul single de pe noul album a fost “Say Something”, care a fost cântat live pentru prima oară la emisiunea lui Jimmy Fallon luna trecută.

Kylie este o adevărată comoară australiană, fiind cel mai bine vândut artist feminin local şi intrând în topuri pe primul loc cu cel puţin 5 albume. La nivel global are peste 80 de milioane de albume vândute.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here