LIFE

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit după doi ani de relație

Kylie Jenner, sora mai mică a vedetei americane Kim Kardashian, s-a despărțit de rapper-ul Travis Scott.

Cei doi formau un cuplu de doi ani, însă, acum au decis să pună capăt relației lor. Nu se știe care este motivul separării, dar se pare că în ultima vreme aceștia nu se mai înțelegeau și au avut numeroase certuri din cauza zvonurilor legate de infidelitatea lui Travis. Din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Stormi, care a venit pe lume în anul 2018.

Surse din apropierea cuplului afirmă că nu ar fi vorba despre o separare definitivă, ci cei doi ar fi decis, de fapt, să ia o pauză.

„Iau o pauză, însă nu s-au despărțit definitiv. Au în continuare câteva probleme de încredere, care au apărut în urma stresului provocat de stilul lor de viață”, a declarat o sursă din apropierea celor doi pentru People.

Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, și Travis Scott, în vârstă de 28 de ani, au fost văzuți ultima dată împreună la premiera documentarului rapper-ului, „Travis Scott: Look Mom I can Fly”, în data de 28 august. Până acum reprezentanții celor doi nu au confirmat zvonurile privind despărțirea lor.

Kylie Jenner este cunoscută pentru apariția în reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians”, alături de părinții ei, de surorile Kim, Khloe, Kendall și fratele Rob. Kylie Jenner deține compania Kylie Cosmetics. În martie 2019, revista Forbes a inclus-o pe Kylie Jenner pe lista miliardarilor, averea ei fiind estimată la un miliard de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here