LIFE

Kylie Jenner nu este miliardară, a rectificat revista Forbes

Revista Forbes, care în luna martie a anunţat că Kylie Jenner, vedeta unor emisiuni de tipul reality show, a devenit cea mai tânără miliardară prin forţe proprii, a precizat, vineri, că nu mai consideră averea acesteia ca având o atât de mare valoare, informează Reuters.

Revista a precizat că a revizuit datele financiare date publicităţii de Coty Inc, firmă care a cumpărat o participaţie de 51% în compania de cosmetice a lui Kylie Jenner în noiembrie 2019. Aceste acorduri financiare au scos în evidenţă faptul că ”afacerea lui Kylie este în mod semnificativ mai mică şi mai puţin profitabilă decât familia a lăsat să se înţeleagă ani de zile în industria cosmetică şi presă, printre care şi Forbes”, a precizat revista.

Forbes estimează acum averea netă a lui Jenner (22 de ani) la circa 900 de milioane de dolari. Jenner a scris, vineri, pe Twitter, că articolul are la bază ”un număr de declaraţii inexacte şi presupuneri nedovedite”: ”Nu-mi vine să cred ceea ce citesc! Credeam că este un site serios”.

Jenner, sora vitregă a lui Kim, Khloe şi Kourtney Kardashian, a lansat Kylie Cosmetics, în 2016, comercializând seturi pentru buze la 29 de dolari, care conţineau rujuri şi creioane asortate. A devenit cunoscută după ce a apărut în emisiunea de televiziune ”Keeping Up with the Kardashians”, alături de mama şi surorile ei.

În mesajul publicat vineri pe Twitter, Jenner a spus că este ”extrem de realizată pentru vârsta mea, am o fetiţă frumoasă şi o afacere de succes şi mă simt foarte bine”. ”Pot numi o listă de 100 de lucruri mai importante acum decât să mă preocupe câţi bani am”, a adăugat aceasta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here