LIFE

Kim Kardashian va produce şi va apărea într-un serial documentar despre Elizabeth Taylor

Vedeta de reality TV Kim Kardashian va fi producător executiv şi va şi apărea într-un serial documentar despre Elizabeth Taylor, informează Variety.

Comandat de BBC, documentarul în trei părţi – care a primit titlul de lucru ”Elizabeth Taylor: Rebel Superstar” -, va fi realizat de casa de producţie Passion Pictures, cunoscută pentru filmul recompensat cu Oscar ”Searching for Sugar Man”, precum şi pentru ”Super/Man”, un documentar despre Christopher Reeve, care a avut succes la ediţia de anul acesta a Festivalului Sundance.

Miniseria documentară analizează talentul şi tehnica actoricească ale lui Elizabeth Taylor – care a fascinat cinefii şi a schimbat, în acelaşi timp, relaţia dintre public şi vedete -, arătând cum actriţa a reinventat conceptul de faimă, în timp ce a spart ”plafonul de sticlă” de la Hollywood, ca apoi să devină o femeie de afaceri miliardară şi activistă.

”Elizabeth Taylor era fără regrete ea însăşi. Este dovada că poţi continua să evoluezi şi să te schimbi şi să deschizi mai multe capitole în viaţă – iar ea a netezit calea pentru noi toţi care i-am călcat pe urme”, a spus Kardashian, cea care a realizat ultimul interviu înainte de moartea actriţei.

În plus faţă de Kardashian, miniseria va conţine interviuri cu prietena actriţei, Joan Collins, competitoarea ei pentru rolul Cleopatra, Margaret O’Brien, o colegă de şcoală, prietena apropiată Carole Bayer Sager, omul de ştiinţă Anthony Fauci, care a colaborat cu Elizabeth în campaniile de luptă contra SIDA, şi mulţi alţii.

”Acest serial captivant promite înţelegerea într-o nouă lumină a lui Elizabeth Taylor – atât a tehnicii pe care o folosea, cât şi a puterii ei ca actriţă, precum şi a capacităţii de a se reinventa”, a spus Alistair Pegg, din cadrul BBC.

”Elizabeth a dezvoltat şi a definit înţelegerea pe care o avem astăzi despre faimă şi celebritate de-a lungul deceniilor. Un talent unic şi o adevărată deschizătoare de drumuri, suntem extrem de entuziasmaţi să-i explorăm viaţa extraordinară şi moştenirea lăsată în urmă”, a precizat Hamish Fergusson, director de creaţie şi producător executiv în cadrul Passion Pictures.

Comment here