LIFE

Kim Kardashian şi Kanye West, custodie comună a copiilor

Kim Kardashian şi Kanye West au căzut de acord asupra custodiei comune a celor patru copii ai lor, potrivit BBC.

Kardashian, inclusă recent de Forbes în topul miliardarilor lumii, a depus actele pentru divorţ pe 19 februarie, după aproximativ şapte ani de mariaj. Actele depuse de rapper şi de vedeta de televiziune arată că este vorba despre diferenţe ireconciliabile. Cei doi au fost de acord şi asupra faptului că nu necesită pensie alimentară.

West şi Kardashian au două fiice – North şi Chicago, în vârstă de 7, respectiv 3 ani, şi doi fii – Saint şi Psalm, în vârstă de 5, respectiv 2 ani. Potrivit documentelor depuse de Kardashian, bunurile lor au fost mereu separate, conform contractului prenupţial.

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a devenit cunoscută graţie reality show-ului despre familia ei „Keeping Up With The Kardashians”, lansat de E! în 2007.

Kanye West, în vârstă de 43 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi americani. El are afaceri şi în zona modei şi anul trecut a candidat la preşedinţia Statelor Unite. În timpul acelei campanii, el a făcut diverse afirmaţii controversate, iar Kardashian a spus că soţul ei suferă de tulburare bipolară, că este o persoană „strălucită, dar complicată” şi a făcut apel la public şi presă să arate empatie legat de afecţiunea lui.

Comment here