LIFE

Kim Kardashian a fost anunţată de medici că ar putea suferi de boala autoimună LUPUS

Vedeta de reality show americană, Kim Kardashian, a fost anunţată de medici că ar putea suferi de o boală autoimună, lupus, după ce un test de depistare a anticorpilor a ieşit pozitiv, potrivit CNN.

Premiera celui de-al XVII-lea sezon al reality show-ului „Keeping Up with the Kardashians” a expus câteva dintre problemele recente ale lui Kim Kardashian. În vârstă de 38 de ani, actuala soţie a cântăreţului Kanye West spune că a avut anumite simptome îngrijorătoare, care au determinat-o să facă investigaţii medicale.

„M-am simţit atât de obosită, am avut stări de greaţă, iar mâinile mele s-au umflat. Simt, efectiv, că sunt dărâmată”, a relatat aceasta.

Iniţial, Kardashian West a speculat că ar putea suferi de artrită reumatoidă, dar a decis să ceară opinia unui medic profesionist.

„Este atât de înfricoşător. A trebuit să merg la medic şi să văd ce se întâmplă, pentru că nu pot trăi aşa”, a afirmat Kardashian.

Medicul ei i-a dat informaţia neplăcută potrivit căreia testele de sânge au relevat anticorpi asociaţi bolii lupus şi artritei reumatoide, vestea lăsând-o pe vedetă în lacrimi. Potrivit Clinicii Mayo, lupus este o boală autoimună care apare atunci când sistemul imunitar al unei persoane atacă ţesuturile şi organele, cauzând inflamaţii. Medicul lui Kim Kardashian a încercat să o liniştească pe vedetă, spunându-i că există posibilitatea ca testele să fie eronate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here