Muzicale

Khalid, Disclosure – Know Your Worth

Khalid şi Disclosure au lansat cea mai optimistă piesă a primăverii, „Know Your Worth”. Muzicienii au creat un imn EDM-pop care se va auzi pe repeat la radio-urile din toată lumea.

Khalid nu este la prima colaborare cu duo-ul britanic de muzică electronică Disclosure, ei lucrând şi la piesa „Talk” din 2019. Aceasta a primit o nominalizare la Premiile Grammy, la început de an. Track-ul în sine a debutat cu o lună în urmă, doar sub formă audio, pe canalul YouTube al lui Khalid.

Pe numele său complet Khalid Donnel Robinson, muzicianul intra în mainstream, în 2016, odată cu piesa „Location”, care a ajuns pe locul 16 în US Billboard Hot 100. În 2017 venea albumul de debut „American Teen”, care a primit nominalizări la premiile Grammy. Al doilea LP, „Free Spirit” a sosit în aprilie 2019, alături de un scurt metraj şi a urcat până în vârful clasamentului US Billboard 200. La început de 2020, am mai putut asculta şi piesa „Eleven”, un tribut pentru cei care se plimbă cu maşina noaptea, în automobile din anii ’80.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here