LIFE

Kevin Spacey, apariţie rară într-un muzeu din Roma, unde a recitat un poem

Actorul Kevin Spacey, care a împlinit 60 de ani weekend-ul trecut, şi-a făcut apariţia, vineri, la Palazzo Massimo din Roma, unul dintre patru edificii care alcătuiesc Muzeul Naţional Roman, şi a recitat un poem.

Spacey i-a uimit pe cei prezenţi cu o lectură a poemului „The Boxer”, al poetului italian Gabriele Tinti, lângă o statuie grecească, potrivit Variety.

Nu este clar ce a sperat el să realizeze cu acest moment. Cariera actorului a fost întreruptă, în 2017, după ce a fost acuzat de mai multe persoane de agresiune sexuală.

Procurorii au renunţat la cazul de agresiune sexuală împotriva lui Kevin Spacey, citând „indisponibilitatea” martorului acuzator. Actorul a fost acuzat că a agresat un tânăr în vârstă de 18 ani într-un local din Nantucket în 2016. Un proces urma să aibă loc în toamnă.

Textul italianului Gabriele Tinti, citit în engleză de actor, evocă un boxer obosit şi învins, şi dorinţa lui de a nu abandona. Un poem care pare să facă referire mai mult chiar la Spacey.

„Am zguduit ţara, am făcut ca arenele să vibreze, mi-am sfâşiat adversarii”, a citit Spacey.

Pe Twitter, Tinti a negat zvonurile care spuneau că ar fi scris poemul gândindu-se la Spacey. Mai degrabă, a spus el, a făcut parte dintr-un proiect în care a scris poeme omagiu unor piese de artă antice.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale. Starul hollywoodian a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty” (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, „K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013 până în 2017, a jucat rolul principal în serialul „House of Cards”. În plus, el a făcut numeroase roluri în teatru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here