LIFE

Keanu Reeves, prima apariţie în public cu iubita lui, la aproape 20 de ani de la dubla tragedie care i-a marcat viaţa

Unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, Keanu Reeves, şi-a surprins fanii, dar şi presa tabloidă, făcându-şi apariţia în public, cu noua sa iubită.

Keanu Reeves, în vârstă de 55 de ani, a apărut la un eveniment din Los Angeles, însoţit de artista Alexandra Grant, despre care presa speculează că este iubita actorului, relatează Daily Mail. Alexandra Grant are 46 de ani şi ar avea o relaţie cu Keanu Reeves încă din 2011, dar au stat departe de ochii presei.

Este pentru prima dată, în ultimii aproape 20 de ani, când Keanu Reeves apare alături de o prietenă în public, după tragediile suferite. În 1999, Ava Archer Syme-Reeves, fetiţa lui Keanu Reeves a fost născută moartă, iar în 2001, mama ei şi prietena actorului, actriţa Jennifer Syme, a murit într-un accident de maşină.

Keanu Reeves, apreciat pentru că duce o viaţă relativ modestă, a impresionat în ultimii ani cu unele ipostaze în care a fost surprins în public, marcate de tristeţe. O fotografie, în care apare singur, dezolat, mâncând pe o bancă, a devenit un meme pe reţelele de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here