LIFE

Keanu Reeves, ani de zile pe lista neagră a 20th Century Fox după ce a refuzat un rol

Celebrul actor Keanu Reeves a mărturisit că s-a aflat pe lista neagră a unuia dintre cele mai mari studiouri cinematografice din America după ce a refuzat să joace în “Speed 2″.

Starul hollywoodian Keanu Reeves a acordat un interviu pentru revista GQ, în care binecunoscutul actor a dezvăluit că timp de 14 ani a avut porțile închise la studiorulie 29 Century Fox.

Motivul pentru care s-a aflat pe lista neagră a fost că Keanu Reeves a refuzat să joace în pelicula „Speed 2”, continuarea filmului „Speed 1”, în care a jucat alături de Sandra Bullock în anul 1994 și care s-a bucurat de un imens succes la public. Astfel că actorul Keanu Reeves a fost înlocuit de actorul Jason Patric.

La acea vreme, Keanu Reeves a preferat să joace în piesa „Hamlet”, pusă în scenă într-un teatru din Winnipeg, Canada.

De menționat este faptul că pelicula „Speed 1”, care l-a avut ca protagonist pe Keanu Reeves, a costat 30 de milioane de dolari și a avut încasări de peste 350 de milioane de dolari.

În schimb, „Speed 2”, în care protagonist a fost Jason Patric, a costat 160 de milioane de dolari, dar a adunat din încasări doar 115 milioane de dolari. Astfel că lui Keanu Reeves nu i-a fot iertat faptul că a refuzat rolul din „Speed 2”.

„N-am mai lucrat cu Fox, până la filmul „The Day the Earth Stood Still” ( film realizat în anul 2008 – n.r.)”, a explicat Keanu Reeves, în vârstă de 54 de ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here