Muzicale

Katy Perry – Harleys In Hawaii

Katy Perry ne duce într-o excursie în Hawaii în cel mai nou videoclip al său, „Harleys In Hawaii”. Noua piesă are un vibe R&B old school şi este completată cu imagini exotice din insulele atât de apreciate de turişti.

„Harleys In Hawaii” începe cu o Katy Perry rebelă pe o motocicletă Harley Davidson. În spate se desfăşoară munţii vulcanici din Hawaii şi văile nesfârşite verzi. Noua piesă a fost compusă alături de Charlie Puth, Johan Carlsson şi Jacob Kasher Hindlin. Acest single vine după release-urile „Never Really Over” şi „Small Talk”, care ne prezintă o Katy Perry ce şi-a regăsit feminitatea şi senzualitatea, după o perioadă dificilă. Artista de 34 de ani a postat teasere pentru noul clip pe Instagram, indicând şi că melodia se referă la o escapadă a sa alături de iubitul Orlando Bloom în statul american insular.

Perry a tot lansat single-uri, dar nu a oferit vreun indiciu despre un album nou. Totuşi artista a dezvăluit pentru publicaţia Variety că preferă EP-urile şi single-urile în această perioadă. Într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres luna trecută, Katy a declarat că acum se află în studio, compunând piese şi lansându-le imediat, odată la câteva luni, fără a se mai stresa cu albume. Ultimul LP al artistei a fost „Witness” lansat în 2017, al cincilea din cariera sa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here