LIFE

Kanye West se pregăteşte de alegeri. A postat o fotografie cu chipul său sculptat în Muntele Rushmore

Kanye West a anunţat, pe 4 iulie, că intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale din SUA.

Chiar dacă votanţii şi susţinătorii lui Kanye West nu ştiu deocamdată dacă acesta va candida într-adevăr la alegerile prezidenţiale, rapperul continuă seria postărilor cu iz politic. West a postat o imagine pe Twitter, în care chipul său apare sculptat în celebrul monument de pe Muntele Rushmore, alături de cele 4 figuri emblebatice, foşti preşedinti ai SUA.

Candidatura lui Kanye West este încă sub semnul întrebării, după ce acesta şi-a anunţat intenţia să devină preşedintele SUA pe 4 iulie. O anchetă New York Magazine arată că West nu va candida, însă echipa rapperului a completat deja formalităţile la Comisia Electorală Federală, întrunind criteriile pentru a intra în cursa electorală. Kanye West a ratat câteva termene limită în mai multe state, aşa că nu va fi pe buletinele de vot în luna noiembrie. Totuşi, rapperul va putea fi votat în cel puţin un stat – Oklahoma, care i-a acceptat la timp candidatura.

Donald Trump şi Kanye West s-au afişat de mai multe ori în spaţiul public, prietenia acestora fiind recunoscută. Atunci când Trump a fost întrebat despre candidatura lui West, acesta a răspuns că anul acesta ar trebui să fie folosit drept un test pentru adevărata cursă electorală, din 2024. Într-un sondaj publicat pe 9 iulie, West ar obţine 2% dintre voturile americanilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here