LIFE

Kanye West candidează la președinția SUA. Elon Musk îl susține

Celebrul rapper Kanye West (43 de ani) a anunțat că va candida la președinția SUA. Soțul lui Kim Kardashian, un susţinător vocal al preşedintelui Donald Trump, a dat vestea, sâmbătă (4 iulie), pe Twitter.

”Trebuie să îndeplinim promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»”, a scris rapperul pe Twitter.

Nu este, încă, foarte clar dacă artistul a fost serios în privinţa unei candidaturi cu trei luni înainte de alegeri sau dacă şi-a depus într-adevăr actele în acest sens. Termenul limită pentru adăugarea candidaților independenți pe buletinele de vot nu a trecut, în majoritatea statelor.

Miliardarul Elon Musk a răspuns la postarea artistului cu mesajul: „Ai susținerea mea completă!”.

Și soția lui Kanye West, Kim Kardashian, i-a republicat mesajul, alături de steagul american. Nu este prima dată când acesta sugerează că va candida la alegerile prezidențiale. Anul trecut, Kanye le-a spus fanilor prezenți la New York că va candida la alegerile din 2024, iar în cadrul premiilor MTV Video Music din 2015, Kanye a spus că „a decis să candideze la președinție în 2020”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here