LIFE

Kanye West a anunţat că s-a convertit la creştinism

Rapperul american Kanye West, care pregăteşte un nou album intitulat “Jesus is King”, a dezvăluit că s-a convertit la creştinism.

“Vreau să înţelegeţi că nu mă aflu astăzi aici pentru a vă distra. Suntem aici pentru a propovădui Evanghelia”, a declarat el în timpul unei apariţii surpriză la Universitatea Howard, din Washington. Înregistrarea a fost difuzată pe site-ul TMZ.

“Scuzaţi-mă dacă nu mă exprim corect. Sunt un creştin recent convertit. Asta înseamnă că am fost salvat anul acesta”, a spus rapperul.

Anunţul a fost făcut în timpul “Sunday Service”, o serie de concerte prin care Kanye West propovăduieşte cuvântul Domnului acompaniat de un cor gospel. De mai multe luni, rapperul american susţine, în fiecare weekend, un concert într-un nou oraş – unde ajunge în general în ultima clipă.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical. Albumele lui au fost vândute în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de accesări online. Kanye West a câştigat 21 de premii Grammy.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here