LIFE

Kanal D a anunţat premiera emisiunii cu Teo şi Ilinca Vandici

Se apropie premiera emisiunii cu Teo Trandafir, la Kanal D2. Televiziunea turcească a anunţat premiera noii emisiuni, care va fi prezentată de Teo şi Ilinca Vandici la Kanal D2.

Noua emisiune se numeşte ”Follow us” şi va conţine subiectele zilei, dezbateri, dezvăluiri din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D2 şi noutăţi din showbiz. ”Follow us” va avea premiera la Kanal D2, luni, 11 martie, de la ora 15.00. Postul turcesc mai transmite că noua producţie se va difuza de patru ori pe săptămână, de luni până joi. De asemenea, emisiunea se difuzează live.

Teo a găzduit, timp de mai mulţi ani, emisiunea ”Teo Show”, la Kanal D, iar o vreme o prezentat emisiunea ”Bară la Bară” cu Mihai Hînda la Radio Impuls. De asemenea, şi-a lansat de curând podcastul ”Gând la gând cu Teo”, care poate fi urmărit pe canalul de YouTube al prezentatoarei.

De-a lungul timpului, Ilinca Vandici a găzduit numeroase emisiuni la Kanal D cum ar fi ”O iubire de-o vară”, ”D-Paparazzi”, iar de mai multă vreme este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil!”.

Comments (1)

  1. Cine nu ar fi încântat de premiera emisiunii ”Follow us” cu Teo Trandafir și Ilinca Vandici? Ce subiecte interesante și dezvăluiri din culisele emisiunilor de la Kanal D2 ne așteaptă în această nouă producție?

Comment here