LIFE

Kamara are nevoie de 100.000 de euro pentru operațiile fiului

Kamara îşi va însoţi fiul la clinicile din străinătate. El nu s-a despărţit de micuţ nici anul trecut, când a fost internat în Turcia.

“Facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate, ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania!”, spune Kamara, cu emoții.

Următoarea operație pentru Leon va fi în luna iulie, la Barcelona. Anul trecut, artistul Kamara Ghedi (44 ani), de la Alb Negru, a trecut prin mari emoții pentru fiul său, Leon (5 ani), care a fost operat la o clinică privată din Turcia, acolo unde a suferit cea de-a cincea intervenție cu celule stem. Vedeta face tot ce poate pentru băiețelul său, care răspunde foarte bine la toate tratamentele, atât din punct de vedere cognitiv, cât și al kinetoterapiei și ergoterapiei. Fiul lui Kamara suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. De atunci, Kamara face tot ce poate pentru a-i oferi o viață normală copilului său și a căutat cei mai buni medici pentru a-l trata.

După ce, anul trecut, a fost de mai multe ori în Turcia cu Leon, pentru intervențiile cu celule stem, anul acesta, micuțul va mai avea de făcut și alte câteva operații pentru ameliorarea stării sale de sănătate, acesta făcând progrese vizibile. Intervențiile pentru Leon sunt însă destul de costisitoare. Din cei 100.000 de euro de care ar avea nevoie Kamara pentru tratamentele fiului său, cântărețul a strâns doar 16.000 de euro, dar este optimist, pentru că știe că totul va fi bine la final și își dorește mai mult ca oricând să își vadă copilul vindecat. Speră, însă, ca pandemia să nu-i dea planurile peste cap.

“Prima operație a lui Leon din anul acesta ar trebui să se întâmple pe 27 iulie, în Spania, la Barcelona, la Doctorul Igor Nazarov, și se numește miotenofasciotomie. Și apoi, după acea operație, în funcție de rezultate, vom merge în Statele Unite ale Americii. În America, în funcție de cea de-a două operație vom știi dacă o facem și pe a treia, de ortopedie, dacă va mai fi nevoie. Totalul operațiilor, cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații, în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro. Până acum, am strâns 16.000 de euro, din donațiile de pe Facebook și…mai avem până la 100.000 de euro! Însă, facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată, să trecem de cea din Spania. Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el”, a mărturisit Kamara, în exclusivitate, pentru Click!

Cine își dorește să ajute și să-l sprijine pe Kamara să-și îndeplinească visul de a-și vedea copilul sănătos, o poate face donând către Asociația Ensar Duman, în conturile:

RO37BACX 0000001712976001 – RON
RO10BACX 0000001712976002 – EUR
RO80BACX 0000001712976003 – USD

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here