Muzicale

Justin Bieber – Yummy

Noul videoclip al lui Justin Bieber, „Yummy” e cel mai bine de vizionat pe stomacul plin. Asta pentru că e un festin culinar, într-un restaurant de lux.

„Yummy” a primit deja un lyric video, pe un fundal de îngheţată roz care tot curge în cornet. Aceeaşi nuanţă roz sta la baza videoclipului oficial, a cărui acţiune se petrece într-un restaurant. Justin Bieber intră discret, prin bucătărie, ascuns de privirile tuturor de un hanorac roz. Piesa sa este interpretată de un cvartet de violonişti sub formă de cover, iar apoi începe şi track-ul principal.

În altă ordine de idei, Bieber are acum părul roz şi intră într-o nouă eră creativă. Videoclipul „Yummy” a strâns peste 12 milioane de vizualizări într-o zi şi jumătate şi domină toate topurile. Pentru cei care observă ciudăţenii în noul clip, precum ochi prea mari sau o bărbie prea alungită a lui Biebs, se pare că artistul a folosit filtre faciale în clip. Aceste filtre fac parte din stilul artistic abordat de regizorul Bardia Zeinali, care a regizat „Yummy”.

Acelaşi regizor s-a ocupat şi de clipul „In My Head” al Arianei Grande, cu o abordare similară. „Yummy” este doar primul single de pe un viitor album al lui Bieber, care va lansa la finalul acestei luni şi un serial documentar. Justin nu a mai lansat un album din 2015 încoace şi e gata de revenire pe scena muzicală, cu un turneu deja planificat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here