LIFE

Justin Bieber recunoaşte că a folosit ”în exces” DROGURI în adolescenţă/ Ce spune despre celebritate

Celebrul cântăreţ canadian Justin Bieber condamnă faptul că a devenit celebru încă din copilărie, considerând că aceasta este cauza pentru care a fost “lipsit de respect cu femeile” şi a folosit “abuziv droguri” în adolescenţă, potrivit contactmusic.net.

Interpretul piesei “Sorry” a devenit celebru încă de la vârsta de 13 ani şi spune că, la un moment dat, din cauza popularităţii cunoscute de timpuriu, s-a gândit la sinucidere.

Artistul, în vârstă de 25 de ani, a publicat un mesaj pe reţeaua de socializare Instagram: “Este greu să te trezeşti dimineaţa cu o atitudine bună când eşti copleşit de propria viaţă, de trecut, de locul de muncă, de responsabilităţi, emoţii, familie, finanţe şi de relaţii. Uneori, această stare duce în punctul în care nu îţi mai doreşti să trăieşti. Modestia vine cu vârsta. Auzi lucrurile acestea când eşti copil şi începi să crezi în ele. Raţiunea şi puterea de a decide vin cu vârsta. Toţi au făcut totul pentru mine şi, prin urmare, nu am învăţat vreodată bazele responsabilităţii. La vârsta de 18 ani nu dobândisem abilităţile necesare lumii reale, deşi aveam milioane de dolari în cont şi acces la tot ceea ce îmi puteam dori. Este un concept foarte înfricoşător pentru toţi”.

După ce a împlinit 19 ani, Bieber, care pe atunci avea o relaţie cu cântăreaţa Selena Gomez, a început să consume substanţe ilegale.

În prezent, Justin Bieber este căsătorit cu Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 şi 2013.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here