LIFE

Justin Bieber, primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonaţi pe YouTube

Justin Bieber este primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonaţi pe YouTube, arată Smart on Trend, păstrând un loc special pentru muzica vedetei canadiene în playlist.

Muzicianul a fost descoperit chiar pe YouTube în 2007, când actualul său manager, Scooter Braun a urmărit unul dintre clipurile tânărului Justin. În vârstă de 13 ani în acel moment, Bieber cânta piese consacrate de Usher, Stevie Wonder, Justin Timberlake, Chris Brown şi Ne-Yo. După ce documentarul său lansat pe platforma online a ajuns în peste 97 de ţări, cu un prim episod urmărit de 32 de milioane de ori, cântăreţul a adunat noi fani. În ultimul an, piesele lui Bieber au adunat peste 3 miliarde de vizualizări pe platforma online. Videoclipul piesei ”Yummy”, încărcat la începutul lui ianuarie a adunat nu mai puţin de 150 de milioane de vizualizări într-o singură lună.

Justin Bieber este un cântăreţ şi compozitor canadian de muzică pop şi R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber şi-a lansat primul album oficial, intitulat “My World 2.0”, în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe ţări şi pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here