Muzicale

Justin Bieber, primul album din ultimii 5 ani

Justin Bieber a luat o pauză de la materialele discografice mai complexe în ultima jumătate de deceniu. A lansat single-uri, a apărut pe colaborări, dar în ultima vreme a preferat o viaţă liniştită alături de soţia sa Hailey Baldwin. Ei bine artistul a anunţat, în perioada Crăciunului, că va lansa un nou album în 2020.

Justin Bieber a anunţat primul său album nou din ultimii 5 ani şi a oferit şi un teaser legat de primul single, “Yummy”. Acesta va debuta pe 3 ianuarie. Starul pop de 25 de ani a făcut aceste anunţuri pe contul său de Instagram, unde are 123 de milioane de urmăritori. A partajat şi hashtag-ul #Bieber2020, care ar putea fi chiar numele albumului, dar nimic nu e 100% sigur. Fanii au putut vedea şi un scurt extras din clipul “Yummy”, în care Biebs apare mergând printr-un peisaj deşertic.

Justin Bieber va pleca într-un turneu de promovare a noului album, care se desfăşoară între iulie şi septembrie 2020. Teaserele au abundat în ultima vreme, incluzând o fotografie alb-negru cu artistul postată în social media, dar şi două fotografii cu cuvântul “Tomorrow” pe roz. Ultimul LP al tânărului de 25 de ani a fost “Purpose” din 2015. În 2017 muzicianul a luat o pauză de la cântat, anulând ultimele sale 14 concerte din turneul global. Ultimul track lansat de Justin a fost “10,000 Hours”, colaborare cu Dan + Shay. În primăvară sosea şi mega colaborarea cu Ed Sheeran, “I Don’t Care”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here