LIFE

Justin Bieber, melodie de Crăciun alături de un grup de angajaţi sanitari

Cântăreţul canadian Justin Bieber va interpreta hitul său ”Holy” alături de un grup de angajaţi sanitari pentru a strânge fonduri destinate Serviciului Public de Sănătate din Marea Britanie (NHS) în lupta împotriva pandemiei de COVID-19, relatează Reuters.

În urmă cu cinci ani, Justin Bieber s-a aflat într-un concurs pentru desemnarea melodiei preferate de Crăciun a Marii Britanii, împreună cu un grup de angajaţi din domeniul medical puţin cunoscut. El a cedat în cele din urmă. Mesajul de pe Twitter din 2015 al lui Bieber în care le cerea fanilor să ajute South London Lewisham şi Greenwich NHS Choir a devenit viral şi cântecul grupului a ajuns pe primul loc, devenind melodia preferată de Crăciun a britanicilor.

Bieber s-a întâlnit, apoi, cu angajaţii sanitari, conducând la colaborarea din acest an.

“Mai ales în aceste momente dificile, sunt onorat să fac echipă cu ei”, a afirmat artistul într-un comunicat anunţând noua versiune a melodiei.

La începutul acestui an, Justin Bieber a donat banii strânşi în urma melodiei realizate în colaborare cu Ariana Grande “Stuck With U” către “First Responders Children’s Foundation”, o organizaţie caritabilă care susţine angajaţii din prima linie din Statele Unite, ţară cu cele mai multe decese şi infectări cu COVID-19 din lume.

Comment here