Muzicale

Justin Bieber – Holy ft. Chance The Rapper

Justin Bieber apelează la credință pentru a transmite un mesaj important, de unificare. Noul single “Holy” marchează “o nouă eră” pentru artistul canadian, care anunță odată cu această piesă că multe alte lucruri frumoase vor urma.

Videoclipul filmat pentru piesa “Holy” este un scurtmetraj în care îl vedem pe Justin Bieber în poziția unui muncitor în fabrică, ce se luptă pentru a duce un trai decent. Deși viața sa este departe de a fi una luxoasă, acesta se bucură de afecțiunea pe care i-o oferă iubita sa, dar și de bunătatea oamenilor generoși și altruiști, dispuși să ofere deliberat o mână de ajutor celor lipsiți de orizont. Lecția pe care artistul pare că încearcă să ne-o transmită este că, adeseori, oamenii săraci sunt mai bogați decât cei aflați în poziții privilegiate, bogăția lor constând în bunătatea cu care își tratează semenii.

Influențele gospel și soul ale piesei “Holy” amplifică mesajul cu nuanțe religioase, Justin Bieber creând astfel un imn pentru cei neajutorați. Chance The Rapper contribuie și el la transmiterea îndemnului la fapte altruiste, colaborarea promițând să-l readucă pe Justin Bieber pe primele poziții în topurile muzicii mainstream.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here