Muzicale

Justin Bieber – Anyone

Justin Bieber a început anul 2021 cu un hit, „Anyone”.

Pentru prima oară după mult timp îl vedem pe Justin fără tatuaje, care au fost complet acoperite de machiaj. Videoclipul „Anyone” a strâns peste 13 milioane de vizualizări în 48 de ore şi este deja cel mai mare hit din ultima lună. Justin Bieber ne prezintă în acest videoclip acensiunea unui tânăr star în lumea boxului. Mesajul piesei e mai degrabă despre susţinerea acordată de jumătatea boxerului la fiecare luptă, decât despre puterea campionului solitar. Iubita protagonistului din clip este superba actriţă Zoey Deutch, iar cei doi au colaborat sub bagheta regizorului Colin Tilley. Pe Zoey o cunoaştem din serialul Netflix „The Politician”, dar şi din „Zombieland Double Tap” sau „Why Him?” cu James Franco. A apărut şi în videoclipul lui Ed Sheeran „Perfect”.

Single-ul a debutat imediat după reprezentaţia de anul nou a lui Bieber, concertul sponsorizat de operatorul de telefonie T-Mobile. Spectacolul lui Justin din noaptea de Revelion a fost unul special, fiind primul său concert integral din 2017 încoace.

Artistul şi-a lansat cel mai nou LP în februarie 2020, „Changes”, exact când lumea începea să fie stăpânită de pandemie şi pesimism. Discul a obţinut 3 nominalizări la premiile Grammy, inclusiv „Cel mai bun album pop vocal”, dar şi „Cea mai bună reprezentaţie solo” (pentru „Yummy”) şi „Cea mai bună reprezentaţie duo/grup pop” (pentru „Intentions” alături de Quavo).

Comment here