LIFE

Justin Bieber a doborât recordul lui Elvis Presley

Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, a devenit cel mai tânăr artist solo, cu 7 albume pe locul 1. Bieber a făcut furori în topuri cu albumul său „Changes”, depăşindu-l pe „Regele Rock’n’Roll” Elvis Presley, care și-a lansat cel de-al şaptelea album în 1961, pe când avea 26 de ani.

Canadianul a urcat în topuri pentru prima oară în 2012, atunci când avea doar 16 ani, cu albumul de debut „My World 2.0”. Următoarele albume au atins şi ele locul 1 în topurile din SUA. Totodată, Bieber este clasat pe locul 1 în topurile săptămânii, la genurile R&B şi country. În Marea Britanie, canadianul a fost pe primul loc de două ori, o dată cu „Changes” şi o dată cu „Believe”, albumul lansat în 2012. Totuşi, şapte single-uri semnate de Bieber au urcat pe primul loc în topurile britanice.

Trecând la un sunet R&B mai relaxat, albumul „Changes” vine după o lungă perioadă de reflecţie, timp în care Bieber s-a căsătorit şi a vorbit public despre consumul de droguri. Albumul a primit recenzii mixte, Alexis Petridis de la The Guardian numindu-l „supus şi modest, acestea fiind calităţi destul de curioase pentru muzica pop a zilelor noastre”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here