LIFE

Justin Bieber a ajuns piele și os! Apariția șocantă a scandalizat showbizul internațional

S-au cam dus vremurile în care Justin Bieber rupea inimile tuturor domnișoarelor din întreaga lume! Acum, artistul este complet transformat și fanele de-abia îl mai recunosc.

De curând, Justin Bieber a fost prins de paparazzi într-o sală de fitness în Los Angeles, acolo unde probabil încearcă să-și recapete silueta demult pierdută. Plin de tatuaje, cu brațele destgul de slăbuțe și cu un abdomen aproape inexistent, Justin Bieber muncește din greu să ajungă să arate la fel ca acum ceva timp, când era primul în topurile muzicale, dar și în inimile fanelor sale din întreaga lume.

Pe contul lui de Instagram, Justin Bieber a postat un mesaj de-a dreptul halucinant pentru fanii lui. Mai mult, artistul nu traversează deloc o perioadă prea bună și se luptă cu depresia cruntă.

„Am citit o mulțime de mesaje spunând că vreți un album… Am făcut turnee pe toată perioada de adolescent și la începutul vârstei de 20 de ani, sigur și voi v-ați dat seama că la ultimul meu turneu am fost nefericit și nu meritați asta. Plătiți bani pentru asta și vreți să primiți energie și un show pe cinste. Am fost incapabil, emoțional vorbind să vă ofer asta, la final de turneu. Acum mă concentrez să-mi rezolv niște probleme care mă macină de ceva timp, pentru a nu mă pierde de tot și să pot să îmi susțin mariajul și să pot fi tatăl care îmi doresc să fiu” a scris Justin Biber, pe contul lui de Instagram. (spynews.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here