LIFE

Jurnalistul Teodor Tiță, de la Europa FM în echipa de campanie a USR. La fel, jurnalista Ioana Lupea

Doi foști jurnaliști în echipa de campanie a candidatului USR pentru președinție, Dan Barna.

Unul dintre ei este Teodor Tiță, fost director de știri al postului de radio Europa FM. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Teo Tiță a intrat în echipa de campanie a lui Dan Barna și lucrează îndeaproape cu candidatul USR pentru Cotroceni.

Teo Tiță vine la USR după doi ani în care a condus știrile Europa FM. În august 2017, Tiță prelua conducerea departamentului de știri Europa FM, după plecarea lui Sorin Dragomir. În ultimele luni, Tiță prezenta tronsonul de vineri al emisiunii ”Piața Victoriei”, o ediție realizată împreună cu jurnaliștii de la Recorder.ro.

Tot în echipa de campanie pentru alegerile pentru președinție este și Ioana Lupea. În trecut, Ioana Lupea a fost în echipa de conducere editorială a ziarului Evenimentul zilei. A semnat, apoi, în ziarul Adevărul, ca publicist comentatori. Lupea a început să lucreze cu USR în urmă cu trei ani. În urmă cu o lună, a intrat în echipa de campanie a lui Dan Barna. Din echipa de campanie a USR mai face parte o fostă jurnalistă, Alexandra Jeles, care a lucrat la România liberă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here